Smalto Timepieces

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Volterra

  Najatraktivniji sat sportske linije dolazi u robusnom kućištu od 44mm a opremljen je vrhunskim švicarskim kronograf mehanizmom.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Tauro Chrono

  Ako bi se snaga klasičnog dizajna s dozom luksuza mogla definirati kao nit vodilja cjelokupne kolekcije Smalto, onda je Tauro Chronograph sat koji predstavlja duh Smalta. Vrhunski švicarski kronograf mehanizam, detalji i preglednost glavne su odlike ovoga sata.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Tauro Ladies

  Snažni dojam koji Tauro odaje promatraču krije se u specifičnom dizajnu kućišta. Cirkoni po prstenu kućišta kao i oni na brojčaniku pametno vrše funkciju satnih indeksa.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Siracusa Chrono

  Cijelu Siracusa porodicu Smalto satova obilježava čistoća linija i jednostavnost dizajna. Čak i u svojoj kronograf inačici Siracusa odiše elegancijom bez obzira dolazi li na metalnom remenu ili kožnoj narukvici.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Siracusa 3H Date

  Najklasičniji model iz Smalto kolekcije, Siracusa odiše jedostavnošću i čistoćom dizajna. Posvećenost detaljima vidljiva je na sekundnoj kazaljki ovog 42mm velikog sata koji dolazi u "metalnoj" i "kožnoj" verziji.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Siena

  Siena, sat iz sportske porodice Smalto kolekcije čistoćom dizajna želi naglasiti osnovnu namjernu sata, a to je prikazivanje vremena. Gumena narukvica pridonosi lakoći održavanja i udobnosti korištenja u sportskom okruženju koje je ovome satu u potpunosti prirodno.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Panarea Chrono

  Ovaj luksuzni muževni sportski kronograf dolazi u oversize kućištu od 46 mm. Igra bojama i mnoštvo detalja koji više odaju nego skrivaju govore da je ovo sat za muškarca koji ne poznaje kompromis.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Panarea 3H Date

  Panarea odiše muževnošću i sportskom elegancijom čemu je zaslužan upečatljiv dizajn kućišta i jedinstveni detalji rimskih brojeva i datumskog prstena na brojčaniku. 

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Goia 3H Date

  Muška izvedba sata Goia prati izvorne fluidne linije u nešto većem kućištu. Posvećenost detaljima vidljiva je iz svakog kuta sata pa je tako i sekundna kazaljka ukrašena "Smaltovim S".

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Goia Ladies

  Čiste linije i jednostavnost dizajna duh su ovoga sata. Cirkoni po obodu sata kao i na indeksima punog sata pojačavaju dojam luksuza i prestiža koji ovaj sat predstavlja.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Andria Chrono

  Prva kolekcija Smalto Timepeieces dizajnirana je da zadovolji širok spektar potrošaća na globalnim tržištima satova i da zadovolji najviše standarde kvalitete. 
  Cijeli niz specifičnih detalja krase svaki Smalto sat: Ikonični "S" ugraviran je na krunicu, a svaki polopac sata ukrašen je jedinstvenim uzorkom krokodilove kože. Kućišta se proizvode iz nekoliko dijelova što naglašava dojam estetičnosti. Dodatna vrijednost su svakako i brendirane leptir kopče koje doprinose udobnosti i sofisticiranoj eleganciji remena, dok su svi mehanizmi švicarske proizvodnje što osigurava preciznost i pouzdanost.
  Sve linije satova nose naziv Talijanskog grada kao počast značajnom Talijanskom nasljeđu Modne kuće Smalto sa sjedištem u Parizu.
  Sam brand Smalto nosi naziv po svome osnivaču, Franceso Smalto, koji se kao modni dizajner visoke mode dokazivao na modnim tržištima Torina, New Yorka i Parisa. Danas je Smalto prisutan u 296 butika diljem svijeta a njegove kreacije, koje su sinonim za beskompromisnu kvalitetu, rado nose svjetski predsjednici i filmske zvijezde.
  Važno je naglasiti da je Smalto prva modna licenca jedne od ikona švicarske industrije satova: Franck Muller grupe koja stoji iza kreacije Smalto satova.

  Glavna osobina Smalto satova je predanost detaljima, a Andria Chronograph je sat koji najbolje dočarava tu filozofiju. Prebogat detaljima po prstenu kućišta, brojčaniku, krunici i gumbima pa čak i poklopcu i leptir kopči Andria predstavlja pravi ponos industrije satova. Švicarski kronograf mehanizam svakako doprinosi općem dojmu luksuza i ekstravagancije.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Andria 3H Date

  Klasična inačica Smaltove uspješnice ANDRIA. Veliko kučište dominira dizajnom sata koji odiše detaljima po brojčaniku, prstenu sata, krunici ali i samoj pozadini. Dolazi na metalnom i kožnom remenu u nekoliko kombinacija boja.

 • Smalto Timepieces

  Smalto - Andria Ladies

  Klasični elegantni ženski ručni sat od nehrđajućeg čelika. Prsten sata optočen bijelim cirkonima ili stiliziranim "S". Mnoštvo detalja po brojčaniku, bijeli sedef (ovisno o izvedbi), vrhunska kvaliteta izrade, leptir kopča, kožni remen ili metalna narukvica.